Get Insight-X CertifiedTM

De krachtige insight-x methodiek beter leren interpreteren en toepassen op individuen, teams en zelfs hele organisaties? Wil je voor jezelf beginnen als coach of een insight-x certifiedTM behavioral analysis consultant worden? Of wil je simpelweg insight-x toevoegen aan jullie bestaande product en service portfolio? Met onze insight-x certification courses komt jouw volledige potentie binnen handbereik.

Insight-X: FOUNDATION (ISX-F01)
Leer de insight-x methodiek interpreteren en inzetten voor individuen

Met deze cursus bouw je aan een stevig fundament in de theorie van Insight-X. Je leert alles over het spectrum van uiteenlopende persoonlijkheden (DISC+), denkstijlen, innerlijke motivaties en leerstijlen. Hierbij krijg je diepgaand inzicht in hun invloed op gedrag, communicatie, perceptie, mentale weerbaarheid, capaciteit, prestaties en nog veel meer. Tevens leer je de Insight-X resultaten en rapporten interpreteren, bespreekbaar maken en toepassen in het helpen van individuen.

Cursusduur: 2 lesdagen + examenopdracht

Insight-X: ADVANCED (ISX-A02)
Leer de insight-x methodiek interpreteren en inzetten voor teams en organisaties

Deze vervolgcursus focust op het effectief inzetten van de Insight-X methodiek voor teams en zelfs hele organisaties. Of dit nu groepen medewerkers, middle management of een directie betreft: het analyseren, adviseren, formeren en bijsturen van groepen met meerdere personen vereist een hoge mate van inzicht en kunde in de Insight-X methodiek. Leer onder andere deze complexe vraagstukken oplossen voor uiteenlopende scenario's binnen de context van jouw omgeving en doelstellingen. Deelname vereist succesvolle afronding cursus ISX-F01.

Cursusduur: 2 lesdagen + examenopdracht

Insight-X: MASTERY (ISX-M03)
Word een insight-x certifiedTM behavioral consultant

Wil je Insight-X inzetten voor jouw eigen klanten? Dat kan! Of je nu een coach of consultant bent of een grote recruitment, assessment of consultancy organisatie opereert, met Insight-X stijg je in één stap naar een onderscheidend niveau. In deze cursus leer je alles om een succesvolle(re) onderneming te bouwen met Insight-X als (core-)service aan jouw klanten. We duiken naar de diepten van de toegepaste methodiek, leren om consults, adviesgesprekken, coachingstrajecten, (management)presentaties en organisatiebrede veranderingsprojecten op effectieve wijze tot een succes te maken. Ook bekijken we jouw specifieke doelstelling en presenteren bewezen businesmodellen voor de succesvolle exploitatie van het Insight-X platform. Deelname vereist succesvolle afronding cursus ISX-A02.

Cursusduur: 2 lesdagen + examenopdracht

Ga jij ook het maximale uit jezelf halen?

Ja, contacteer mij voor een insight-x cursus